4 hetes képzés

Kevesebb zsír, jobb értékek

A fitnesztermek, valamint a jobb hangulat javítása csak négy hét edzés alatt érhető el! Nem kell hónapokig edzened ahhoz, hogy fitt legyél, és észrevehetően javíts az Általános egészségeden. Pozitív hatások jelennek meg a rendszeres fitness képzés után négy hét. Ezt a Greinwalder & Partner (GuP) tanácsadó cég nevében a Müncheni Műszaki Egyetem doktori disszertációjának keretében végzett kutatás is kimutatta.

Egy büszke eredmény:

Végtére is, két edzés egy héten eredményezett körülbelül egy font fogyás, egy százalék pont zsírégetés. A feszültség felső impulzusa átlagosan hat stroke-kal csökkent, a pihenés és a vérnyomás mutatói is jelentősen javultak. Az Általános indikációk azt mutatják, hogy az összes mért paraméter 4 héten belül jelentősen javítható. Így a rendszeres testmozgás hatása a fitnessre, az egészségre és a jólétre olyan nyilvánvaló, mint a siker azoknak, akik le akarnak fogyni. http://atitokazegeszsegugyi.info/mibiomipatches-hatasok-mellekhatasok-ar-hol-lehet-vasarolni/

Ezek az eredmények egy tanulmány több mint 2100 tantárgyak fitness központok Németországban, Ausztriában és Svájcban. A testzsírra, a testsúlyra, a tartósságra, a vérnyomásra és a szubjektív jólétre gyakorolt négy hetes rendszeres fitneszképzés hatását mérték. Az alanyoknak legalább 8 edzésen kellett átesniük a fitness klubban: kardiovaszkuláris tréningen, valamint az eszközök fő izomcsoportjainak megerősítésén. Az alanyok átlagos életkora 45 év volt (43 éves nők, 47 éves férfiak). Ezek közül 16% dohányzott (nők 18%, férfiak 14%). A tartóssági vizsgálatot egy 60 és 100 wattos ellenállású kerékpáros felvevőn végezték el. A szívfrekvenciát a vizsgálat előtt, közvetlenül a 60 wattos szakasz után és közvetlenül a 100 wattos szakasz után nyugalmi állapotban mérték. Szubjektív jólét jelezte a résztvevő egy skálán (1 = Nagyon Jó, 10 = nagyon rossz).

Dohányzás vs nemdohányzó

Az érdekes eredmények a dohányosok és a nemdohányzók zsír-és súly szerinti összehasonlítását mutatták. A nem dohányzó férfiak 0, 9% – kal (25% – ról 24, 1% – ra) tudták javítani a testzsírt. A férfi dohányosok nem tudtak javulni. A nőknél nem volt szignifikáns különbség a dohányzók és a nemdohányzók között a testzsír tekintetében. Itt jelentősen több tömeges test volt: a dohányosok csak 0,2 kg-on, a nem-dohányzók pedig 0,5 kg-on tudtak javulni. Néhány kőkorszak trópusi erdőben Fokváros Bahia megismerteti fitness-fiatalok a világ minden tájáról az ő filozófiája természetes testmozgás mozgalom. És persze az étel is az ő ötletére van hangolva: hús, hal, gyümölcs, zöldség, tojás, dió és gyógynövény, nincs több. Se liszt, se tej, se cukor, se só. Ahogy a primitív emberek ettek.

Azonban talán az Icelander Annie Thorisdottir

(22) és az amerikai rich Froning Jr. (24), nyertesei Reebok Crossfit játékok 2011 Los Angeles, a legmegfelelőbb ember a világon. Végül is, Crossfit tekinthető az egyik legnehezebb formája a testmozgás, amely egyesíti a kitartás és az erő. Elemek, mint például húzódzkodás, súlyzó gyakorlatok, vállfák, kitartás jellemzi az edzés-mindig a stakkato beat, amíg a levegő vagy az erő teljesen befejeződött.
Hogy jössz te a képbe? Mutasd meg képességeidet 15 erő, kitartás, dinamika és gyorsaság gyakorlatában. Minden feladat után adhat magának egy perc haladékot. Csatlakozz a FIT FOR fun Fitness teszt a személyes edzettségi szint.